Meld je aan bij Mijn D.E en spaar mee

Het spaarprogramma en de waardepunten van Douwe Egberts zijn al meer dan 90 jaar een begrip. Op elke Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO-verpakking vind je een waardepunt. Je kan hiermee sparen voor mooie koffie- en theeproducten. Meld je nu aan bij Mijn D.E om alles uit het spaarprogramma te halen.

Sparen is makkelijk

Elke verpakking van je favoriete koffie en/of thee bevat waardepunten.

Sparen voor cadeaus

De spaarpunten wissel je bij Blokker in voor de mooiste cadeaus uit de D.E.-collectie.

Samen blijven sparen

Meer dan 4,5 miljoen mensen doen mee met het leukste spaarprogramma van Nederland.

Zo werkt het

Maak een Mijn D.E account aan

Met Mijn D.E haal je het meeste uit het spaarprogramma: bekijk hoeveel digitale waardepunten je hebt verzameld, ontdek voor welke cadeaus je kunt sparen en hoe je de waardepunten kunt inwisselen.

 

Maak een account aan

KNIP JE PUNTEN UIT

Alle Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO®-verpakkingen bevatten waardepunten. Dus ook de verpakking van je lievelingskoffie -en thee. Knip de punten uit en verzamel ze.

BUNDEL JE PUNTEN

Verzamel je waardepunten in bundels van 1.000 punten. Elke bundel is dan 5 euro waard. Waardepunten zonder datumaanduiding zijn onbeperkt geldig.

SPAAR VOOR MOOIE CADEAUS

Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor spaart. Bekijk de D.E collectie en ontdek hoeveel punten het cadeau kost dat jij graag wil hebben.

WISSEL JE PUNTEN IN

Het cadeau naar keuze haal je in een van de 500 Blokker filialen en betaal je met waardepunten en – indien nodig – met geld. Verderop zie je wat je punten waard zijn.

BEWAAR JE PUNTEN ONLINE

Hou je na een aankoop in de Blokker winkel nog punten over?  Dan worden die toegevoegd aan jouw digitale waardenpuntensaldo. Ze zijn onbeperkt geldig en op Mijn D.E worden ze veilig bewaard. Hier zie je ook wat jouw actuele saldo is. Deze punten kan je vervolgens ook verzilveren voor D.E artikelen bij Blokker.nl.

Log in

Wat zijn jouw punten waard

200 punten = € 1,-
500 punten = € 2,50
1000 punten = € 5,-
2000 punten = € 10,-

Alle spelregels van het D.E spaarprogamma vind je in de voorwaarden.

Direct aan de slag!

Waar ga jij voor sparen?
Ontdek hier de D.E cadeaus

Bekijk de complete D.E Collectie

Maak nu je eigen Mijn D.E account aan

Met Mijn D.E haal je het meeste uit het spaarprogramma. Bekijk hoeveel punten jij hebt gespaard, voor welke cadeaus je kunt sparen en hoe je de punten kunt inwisselen. Maak een account aan of log in.

Vind een Blokker in de buurt

Je spaarpunten lever je in bij een van de 500 Blokker-filialen, in ruil voor het D.E-cadeau van jouw keuze.

Vind jouw blokker

Antwoord op al je vragen

Heb je een vraag over het leukste spaarprogramma van Nederland? Stel ‘m gerust, ons team staat klaar. Om het makkelijk te maken, hebben we de meestgestelde vragen alvast voor je verzameld.

Bekijk de vragen én antwoorden